Babbio Center


Babbio Garage: The Controversial History 1

Good article in The Stute this week about what is going on with the Babbio Garage and continuous disagreement with Stevens and the Hoboken community about a garage that is financially viable for Stevens students and also accessible by the Hoboken community.

Stevens received approval for the parking garage in 2004. According to Dobbelaar, if Stevens wanted to, and had the money, the Institute could move forward and build the garage as it was approved in 2004. They have received a one-year extension on the approval until August 15, 2008.
So why are they redesigning the garage? The new plan is a compromise between Stevens and parts of the Hoboken Community which have objected to a visible parking garage on the waterfront.

Babbio Garage: Back to the proverbial ‘drawing board’